Word jij De OptiSjen?

Word jij De OptiSjen?

Uiteraard 😉 zijn wij op zoek naar iemand die alles al is of wil worden: opticien, contactlensspecialist, stylist en optometrist. Laat je niet weerhouden😅 als je nog niet zover bent.

Bij ons staat de mens centraal en dat voeren we heel ver door. Als jij De OptiSjen wordt, heb je al de nodige kennis van de optiekwereld en ben je uiteraard enthousiast over brillen, zonnebrillen, lenzen of andere kijkoplossingen. Wij denken namelijk niet in producten maar in kijkbelevingen. Die kijkbeleving begint bij binnenkomst, jij bent onze gastheer of gastvrouw en zorgt ervoor dat de klant zich bijzonder gaat voelen.

Jij maakt samen met ons team het feestje voor de klant

Van een kopje koffie, de kleur- en gezichtsanalyse bij het uitzoeken van een nieuwe bril, tot make-upadvies bij het ophalen. Onze klanten worden in de watten gelegd. We zorgen er samen voor dat hij of zij de mooiste en zuiverste kijkbeleving krijgt. Hiervoor gebruiken we de 0.01 oogmeting, de Visioffice X en OCT-scanner. Als jij De OptiSjen wordt kun je op alle fronten ingeschakeld worden (zo’n 30 uur per week). Want we zorgen er samen voor dat onze klanten stralend en tevreden de winkel uitlopen en uiteraard houden we nog even de deur voor hen open!

Onze klantbeleving gaat verder…

Regelmatig roepen we de klant weer op voor een controle, vullen social media met leuke items en brengen we hen op de hoogte over nieuwe collecties en acties. Ook daarin kan jij als De OptiSjen een rol spelen.

De mens staat centraal en dat geldt ook voor jou

Kenmerkende eigenschappen die jij al bezit zijn je enthousiasme, je nieuwsgierigheid en je bent adviseur/verkoper in hart en nieren en stapt makkelijk op mensen af. De rest kun je leren en daar bieden we je alle mogelijkheden voor.

Word jij De OptiSjen? Stuur een leuk filmpje of motivatie in een email met CV naar simone@optisjen.nl  Wij nemen binnenkort contact met je op.

Ben jij De OptiSjen