Nieuws

Wij gaan verhuizen en ruimen op

Op Oosterdijk 8 zijn we hard bezig om de nieuwe winkel op orde te brengen. Dat betekent dat we nu flink aan het opruimen zijn op nummer 1. Kom je ons helpen? Tot de verhuizing krijg je op alle monturen met stip 50% korting*. Kom dus snel langs op Oosterdijk 1.
Wij gaan verhuizen en ruimen op
Nieuws

Beeldschermbril

Een beeldschermbril is ideaal voor mensen die veel tijd achter een beeldscherm doorbrengen. Deze bril biedt rust voor je ogen, verhoogt het contrast en zorgt voor een comfortabele kijkervaring.
Beeldschermbril
Nieuws

ZEISS drivesafe brillenglazen

Wil jij veilig en plezierig de weg op gaan? Dan zijn de ZEISS DriveSafe brillenglazen de perfecte keuze voor jou. Je bent niet de enige die kampt met verblinding van tegenliggers of de zon, reflecties van het wegdek, druk verkeer en een gebrek aan contrast.
ZEISS drivesafe brillenglazen
Nieuws

ZEISS SmartLife brillenglazen

In ons moderne digitale tijdperk, weten we dat het belangrijk voor jou is om een helder en scherp zicht te hebben. Of je nu aan het werk bent, ontspant met een goed boek of geniet van je favoriete serie, je wilt er zeker van zijn dat je altijd een optimaal zicht hebt. Gelukkig heeft ZEISS de perfecte oplossing ontwikkeld: SmartLife brillenglazen.
ZEISS SmartLife brillenglazen
Nieuws

Serengeti dag

Op zaterdag 13 mei hadden wij voor onze klanten de exclusieve Serengeti-dag. Met de hele collectie van dit merk in huis konden we je echt iets laten zien.
Serengeti dag
Nieuws

Voel je vrij met lenzen

Af en toe of zelfs dagelijks geen bril meer dragen, dat kan met lenzen. En vrijwel iedereen kan lenzen dragen. Wij nodigen je daarom uit voor een vrijblijvende lensscreening. Pascal of Martin, de contactlensspecialisten geven je op basis van jouw ogen, kijkgedrag en wensen advies over welke lenzen het beste bij je passen. Uiteraard leren we je ook hoe je de lenzen inzet en weer uithaalt.
Voel je vrij met lenzen
Nieuws

Leesbril is dat nu echt nodig?

De meeste mensen die boven de 40 jaar zijn, krijgen er een keer last van: leesproblemen! Dit begint vaak bij slecht licht. Dat is snel te verhelpen door een lamp aan te doen. Daarna kun je last krijgen van schaduw achter de letters, dansende letters of bepaalde achtergronden die het lezen er niet makkelijker op maken. Maar als je je goed concentreert, knijpt met je ogen dan lukt het nog om te lezen. Sommige mensen strekken de armen om op die manier de letters helder te krijgen. Dit werkt een hele tijd goed, totdat de armen te kort worden. En dan is het ineens tijd voor een leesbril.
Leesbril is dat nu echt nodig?