Anne & Valentin

Originele en kleurrijke monturen

Dit Franse merk onderscheidt zich door het originele design en de mooie kleurcombinaties. Maar wat maken de brillen van Anne & Valentin zo uniek?

Je eigen identiteit versterken met je bril

Ben jij een liefhebber van een beetje anders dan normaal? Dan zijn de monturen en zonnebrillen van Anne & Valentin echt iets voor jou. De mix van een verrassende kleur, contrast en materiaal zorgt voor opvallende brillen voor brillendragers met lef! De trends van nu zijn kunststof en titanium in vele bonte kleuren, verrassende printjes of juist één rustige kleur. De OptiSjen is fan! Waarom? De filosofie van Anne & Valentin past helemaal bij die van De OptiSjen: een bril moet passen bij de identiteit van de drager.

Het merk Anne & Valentin

Het Franse koppel Anne & Valentin heeft sinds 1984 een onafhankelijke visie ontwikkeld waarin normen en de liefde voor de bril voorop staat. Dit resulteert in grafisch, uitgesproken en unieke monturen. Kies je voor Anne & Valentin? Dan kies je voor origineel, kleurrijk en levendig. De monturen zitten heel fijn en staan bol van technische vernuftigheid. Ze worden gemaakt met respect voor degene die ze gaan dragen. Daarom is het merk ook wereldwijd te vinden en ook bij ons!

Onderscheidend door de afwerking

De monturen onderscheiden zich onder andere in de afwerking. De brillen van Anne & Valentin worden anders gepolijst dan andere brillen: schuin ingeslepen zijden, ronde gaatjes in het titanium, bewerkte mechaniek, gewaagde tegenstellingen en verdere verfijning van het scharnierwerk. Het merk weet je iedere keer weer te verrassen.

Kom dit merk bewonderen in onze winkel

Ieder jaar brengt het Franse merk eindeloos veel nieuwe mooie en uitgesproken monturen uit. Maak kennis met de unieke monturen en zonnebrillen van Anne & Valentin. Wij helpen je graag met het uitkiezen van de perfecte bril of zonnebril.

Mooi met Anne & Valentin