Je bent vandaag welkom tot 17:30!

Wij meten je ogen uiterst nauwkeurig

Oogmeting bij De OptiSjen

Je ogen veranderen je hele leven, daarom is het goed om regelmatig een oogmeting te laten doen. We checken dan of je een hulpmiddel nodig hebt, om dichtbij én veraf goed te kunnen zien. We bepalen of je bijziend of verziend bent en of je cilinders nodig hebt. Als je al een bril of lenzen draagt bekijken wij of er veranderingen zijn ten opzichte van de vorige keer. Bovendien controleert De OptiSjen of er tekenen zijn van een ooggezondheidsprobleem.

Heb je vragen over je ogen, twijfel je over een oogmeting, heb je klachten en wil je deze aan een deskundige voorleggen? Je mag ons altijd bellen 0515 744 026 of direct je afspraak inplannen voor een oogmeting.

Plan nu je afspraak voor een oogmeting

Wie doet jouw oogmeting?

De opticien

De opticien is gespecialiseerd in het controleren van de sterkte / cilinders van het oog en voert oogmetingen uit bij kinderen vanaf 12 jaar. Hij of zij is alert op ooggezondheidsproblemen en kan goed advies geven over welke glazen het beste bij jou passen.

Lees meer

De optometrist

De optometrist is een paramedicus. Hij of zij is gespecialiseerd in het controleren van het oog bij ooggezondheidsproblemen en zichtproblemen door verkeerde samenwerking van de ogen. Een optometrist mag de ogen druppelen.

Lees meer

De lensspecialist

Is gespecialiseerd in het goed screenen voor lenzen, het aanpassen van de juiste lens en de controle van lenzen op het oog.

Lees meer

Hoe kijk jij nu?

Normaal zicht

Je ziet zowel veraf als dichtbij scherp.

Lees meer

Myopie / Bijziendheid

Je ziet dichtbij scherp, maar veraf niet.

Lees meer

Verziend

Je ziet veraf alles scherp, maar dichtbij niet.

Lees meer

Cilinders

Je ziet het allemaal niet zo goed zowel dichtbij als veraf.

Lees meer

Presbyopie

Je bent de 40 gepasseerd en je hebt of krijgt moeite met lezen.

Lees meer

Oogmeting bij kinderen

Lees hier meer over

Heb je vragen over jouw zicht?

Bel ons 0515 744 026 of stuur een email: email@optisjen.nl.