Welke bril past bij mij?

Stel jij jezelf wel eens de vraag “welke bril past bij mij”? Er is voor iedereen een bril die bij hem of haar past. Iedereen is uniek en samen met je karakter bepaalt dat welke bril bij jou past.

Maak een afspraak

Een bril die écht bij je past

Wij werken bij De OptiSjen met een kleur- en gezichtsanalyse. Dit is een unieke methode die ervoor zorgt dat jij de bril krijgt die bij je past. Hoe gaat het in zijn werk? Door middel van verschillende kleurdoeken zien we welke kleuren je huid goed laten uitkomen. Past een groene koele kleur beter bij jou of toch een rode, warmere kleur? We gaan door middel van het kleurenpalet op zoek naar kleuren die bij jou passen. De juiste kleur kiezen is heel belangrijk, het laat je ogen en je huid beter uitkomen én je kunt echt een statement maken.

Daarnaast maken we een analyse van je gezicht, hierbij nemen we alles mee. We kijken naar je neus, wenkbrauwen, maar ook naar de afstand tussen je ogen en bolling van je wangen. Zo krijgen we een totaalbeeld en kunnen we je perfect adviseren over de bril die bij jou past.

Een bril die echt bij je past

Plan een kleur- en gezichtsanalyse

Wil jij een bril vinden waar je 100% tevreden mee bent en die echt bij jou past? Maak dan een afspraak. Onze stylisten staan voor je klaar om je te adviseren. Plan het gemakkelijk en snel online of bel: 0515 – 744 026. Wij reserveren tijd en ruimte zodat we je een goed advies kunnen geven. Wij adviseren ook over welke zonnebril het beste bij je past.