Wilma de Wit

‘Dit is mijn nieuwe zonnebril op sterkte’

Wilma is 61 jaar en draagt sinds een jaar deze bril en heeft net bij De OptiSjen een zonnebril op sterkte uitgezocht. ‘Ik had eerst alleen een leesbril en wilde voor mijn eerste bril een montuur dat in evenwicht was met mijn gezicht, maar niet te schreeuwerig. Nu durf ik iets gewaagder te kiezen voor mijn zonnebril op sterkte.

 

Mijn man mocht van zijn werk een computerbril uitzoeken en vandaar dat we bij De OptiSjen uitkwamen. Omdat ik van mijn leesbril af wilde, kwam Mirjam meteen met 3 of 4 brillen die goed bij mij pasten. Ik kreeg meteen het gevoel: die snapt het wel, ze ziet er leuk uit en het voelde goed. De eerste bril was meteen de beste. Toch mocht ik een aantal monturen mee naar huis nemen om te proberen. Dat was heel fijn. Ik kreeg multifocale glazen en die waren direct perfect. Mensen vroegen wel eens heb je niet moeten wennen aan de schommelingen bij het traplopen? Nee, helemaal niet en ik draag de bril de hele dag.

Wilma de Wit

Ik heb toen niet direct een zonnebril aangeschaft, want het is toch wel een hele uitgave. Nu ben ik er wel aan toe, het is gewoon handiger dat ik ook met een zonnebril alles kan lezen. Als ik eenmaal goed geholpen word, dan ben ik heel trouw. Bij De OptiSjen hebben ze super goede service en zijn erg vriendelijk. Dus heb ik nu een wat gewaagder model zonnebril. Eigenlijk heb ik niks met merken, dat maakt me niet zoveel uit, maar deze is een Chloé.’

Wilma de Wit

Lees meer ervaringen