Dicky van Veen

‘Ik heb onwijs veel reacties gehad!’

Als de 78-jarige Dicky van Veen met haar hypermoderne rollator de winkel instapt, dan komt er echt een dame binnen. Met haar vrolijke, gezellige persoonlijkheid en de opvallende Gucci op haar neus zegt ze waar het op staat: ‘Als ik het leuk vind, interesseert het me niet wat anderen vinden.’ Ze komt uit het westen maar voelt zich in Sneek helemaal prettig: ‘Ik ben hier vol liefde ontvangen, vind het hier heerlijk wonen.

Ik had deze bril al zien liggen in een kastje bij De OptiSjen. Toen ik hem opzette hielden mensen hun adem in. Woow! Ik had een grandioze verkoopster, Mirjam, zij gaf mij de ruimte om te passen en zonder te pushen wisten we allebei: dit is hem. Meteen al toen ik naar de drogist liep kreeg ik 5 reacties. Ik liet iemand voorgaan op de fiets en die riep: mooie bril! Ik ben 110% tevreden.

Make-up na aanschaf van een bril

Ik heb ook een zonnebril op sterkte, die is ook heel fijn. Omdat ik een bedelaarsgezicht heb staat eigenlijk alles mij. Ik maak me altijd op en zit nooit in de zon, daarom heb minder rimpels! Ik heb goed opgelet wat Mirjam deed (red: Mirjam heeft de make-up verzorgd voor de fotoshoot) zodat ik het zelf ook kan toepassen. Je leert altijd iets, hè! Ik heb echt onwijs veel reacties gehad op deze bril.’ Lachend voegt ze er aan toe: ‘Ik zou er eigenlijk voor betaald moeten worden!’

Dicky van Veen

Lees meer ervaringen