Elke Mulder

‘Zo fijn, dat ik mijn gewone bril af kan wisselen met een zonnebril op sterkte!’

 

Elke is een actieve jonge vrouw van 20 jaar. Ze wil na het behalen van haar propedeuse naar de Universiteit in Groningen om Rechtsgeleerdheid te studeren. Daarnaast werkt zij in de horeca bij het Blend in Bolsward met cliënten met een beperking. Ook wil ze tussendoor nog een maandje naar Thailand. Plannen genoeg en als je dan een fijne zonnebril op sterkte hebt is dat super praktisch.

Elke: ‘Toen ik net mijn rijbewijs had, kreeg ik voor mijn verjaardag een zonnebril op sterkte. Ik heb geen hoge sterkte. Als ik soms geen bril draag, dan hoor ik wel eens terug: “Waarom zwaaide je niet bij de sportschool?” Dus voor in de auto is een zonnebril op sterkte naast mijn gewone bril wel zo prettig. Omdat mijn moeder al bij De OptiSjen was geweest voor een meting en kleur- & gezichtsanalyse, gingen we daar heen voor mijn nieuwe zonnebril.  Na de oogmeting heb ik een Ray-Ban zonnebril uitgezocht. Daarna werden er voor een apparaat foto’s gemaakt hoe mijn ogen kijken.

Bij het ophalen was het heel leuk, ze zijn bij De OptiSjen echt enthousiast. In het doosje waar alles in kon, zat naast het doekje en hoesje, ook de gewone zonneglazen van Ray-Ban. Als ik dan ooit lenzen ga dragen, dan kan ik de glazen wisselen en heb ik een normale zonnebril. Echt een fijne service. Natuurlijk heb ik mijn nieuwe Ray-Ban meteen meegenomen op vakantie naar Frankrijk. Zo fijn, dat je je gewone bril af kunt wisselen met een zonnebril!’

 

Elke Mulder met Ray-Ban zonnebril op sterkte