De OptiSjen...

We stellen ons graag aan je voor

De opticien in Sneek is De OptiSjen. We willen dat jij bij ons komt als je een geweldige nieuwe bril zoekt, een sportbril of zonnebril nodig hebt, je lenzen draagt of wilt gaan dragen, je kind een gave kinderbril wil of als je je zorgen maakt over de gezondheid van je ogen.

De werkwijze van De OptiSjen

Zien is beleven

Daarom gebruiken wij de kleur- en gezichtsanalyse, zodat je ziet dat onze stylist niet zomaar een nieuwe bril pakt, maar juist een montuur die echt bij je past.

Zo scherp mogelijk zien

De OptiSjen werkt met de nieuwste apparatuur, zodat wij jou de scherpste en helderste kijkoplossingen in glazen en lenzen kunnen bieden.

We ontzorgen jou

Dat doen we met het regelen van de declaratie bij je zorgverzekeraar, een lensabonnement zodat je voordeliger uit bent en met Kidscare zodat jouw kind altijd een gave bril kan dragen.

Service

We stellen met plezier je bril opnieuw voor je af, maken je bril(len) schoon, vervangen neusvleugeltjes of helpen je als je met spoed nieuwe lenzen nodig hebt, je bril kwijt bent of kapot is.

Ons team staat voor je klaar

Otto Hoekema

Otto is opticien en heeft het oude ambacht van glazen slijpen nog helemaal in zijn vingers. Hij is fan van Oakley en kan als geen ander de eigenschappen vertellen.

Mirjam de Vries

Een geweldige ervaring krijg je bij onze styliste Mirjam. Je wordt vanzelf enthousiast als je achter de spiegel zit om te zien hoe zij voor jou de perfecte bril uitzoekt.

Pascal Dijkstra

Pascal is opticien én contactlensspecialist. Hij kan je alles vertellen over brillen, lenzen, zonnebrillen en sportbrillen. Het merk Oakley is zijn favoriet.

Martin Gorter

Enthousiast en vol beleving zet Martin zich in als eigenaar van De OptiSjen en als optometrist. Hij helpt je graag als je oogproblemen hebt.

Simone Gorter

Omdat je altijd iemand moet hebben die het allemaal regelt. Simone is eigenaresse van De OptiSjen, doet de PR- en marketing, administratie en nog veel meer.

Baukje de Vries

Baukje heeft met haar achtergrond als kapster al oog voor jouw gezicht. Ze volgt nu de opleiding tot opticien en helpt je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe bril of zonnebril.

Marijke Dijkstra

Marijke Dijkstra houdt enorm van styling en kent alle kneepjes van het vak. Dus voor een nieuwe bril, zonnebril of het perfect afstellen van je bril kun je bij haar terecht.

Femke Beukens

Femke komt uit de horeca en weet wat gastvrijheid en hard werken is. Ze volgt de opleiding tot opticien en helpt je graag bij ons in de winkel.

brillenwinkel sneek

Hoe is De OptiSjen ontstaan?

Vroeger zat er op de Oosterdijk 1 een horlogemaker, dat werd later een optiekzaak. De familie Dijkstra kwam erin en voor velen is de zaak bekend geworden onder de naam EyeCare Brilservice Sneek. Pascal is de zoon van de vorige eigenaren en samen met Otto werkt hij al jaren op dezelfde plek.

Die andere optiekzaak in Sneek aan de Rienck Bockemakade is gestart door Martin en Simone, samen met Nelleke Mulder onder de naam NM Eyewear. Toen de service werd uitgebreid met lenzen en oogzorg trok Nelleke zich terug en werd de naam Boddeüs Sneek. Rosalie en Mirjam waren daar werkzaam en zijn begin 2021 verhuisd naar de Oosterdijk 1.

Want daar vonden Martin en Simone voormalig eigenaren van Boddeüs Franeker & Sneek een geschikte locatie om verder te gaan. Door Boddeüs Sneek en EyeCare Brilservice Sneek samen te voegen werd een nieuwe naam, een fris imago en een geheel eigen werkwijze geïntroduceerd als: De OptiSjen.

Oosterdijk 1

Wat is onze missie en visie?

De mens staat centraal. Dat betekent dat iedereen die bij ons komt en het eigen team zich goed moet voelen.
Dat proberen we in alles door te voeren want wij willen het verschil maken in kijken, zien en beleven.

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur je vraag naar email@optisjen.nl