Met lenzen krijg je het meest brede en scherpe beeld

Welke lenzen kies jij?

Vrijwel iedereen kan lenzen dragen, waarschijnlijk jij ook. Om daar zeker van te zijn kun je bij ons terecht voor een vrijblijvende lensscreening. Tijdens deze screening kijkt onze contactlensspecialist naar welke sterkte je nodig hebt en de gezondheid van je ogen. We vragen je ook naar je wensen: hoe en wanneer wil jij lenzen gaan dragen?

De hele dag

Afhankelijk van je oogbol, sterkte en cilinders zullen wij je of zachte contactlenzen of vormstabiele lenzen adviseren.

Lees meer

Ter afwisseling met mijn bril

Ga je wekelijks je bril een dag of paar dagen niet dragen, dan zijn zachte lenzen prettig. Doe je het echt heel af en toe kies dan voor daglenzen.

Lees meer

Alleen tijdens het sporten

Daglenzen of sportlenzen doe je direct in vanuit de verpakking en na gebruik gooi je ze weg. Heel plezierig, praktisch en uiterst hygiënisch.

Lees meer

Overdag geen bril of lenzen

Nachtlenzen draag je ’s nachts en overdag zie je scherp zonder bril of lenzen. Een ideale oplossing.

Lees meer

Ik wil een lensoplossing voor lezen

Heb je moeite met lezen dan kun je kiezen voor multifocale lenzen of alleen lenzen met een plus sterkte.

Lees meer

Lenzen bij kinderen

Af en toe lenzen tijdens sport, dagelijks of ’s nachts er is veel mogelijk.

Lees meer

Zorgeloos lenzen dragen

Wij helpen je bij het starten met lenzen door te beginnen met een uitgebreide lensinstructie over hoe je de lenzen moet inzetten en weer uithalen. Je kunt onze instructiefilmpjes later nog eens bekijken. Daarnaast is het belangrijk hoe je moet omgaan met je lenzen. Bijvoorbeeld als je de lenzen gaat schoonmaken om dan geen water te gebruiken maar de bijgeleverde vloeistoffen. Daarnaast roepen wij je regelmatig (minimaal 1x per jaar op) voor een lenscontrole.

Welke lenzen zijn er?

Er zijn veel soorten lenzen en afhankelijk van jouw eisen en onze lensscreening zal onze contactlensspecialist je adviseren.

Lenzen en zorgverzekering

Als je aanvullend verzekerd bent krijg je vaak een zorgvergoeding voor je lenzen of je bril. Dit hangt van je zorgverzekeraar af. Ook met een lensabonnement kun je gebruik maken van deze vergoeding. Wij maken dan een verzamelnota die je kunt declareren bij de zorgverzekeraar. Vraag ernaar als je bij ons komt voor controle en je nieuwe lenzen nodig hebt.

Bekijk hier of jij zorgvergoeding krijgt

Maak nu een afspraak

Wil je een vrijblijvende lensscreening of een second opinion voor je huidige lenzen? Bel ons 0515 744 026 of plan direct je afspraak in.