Anita Bouma

‘Ik wilde echt iets anders!’

Anita houdt wel van verandering. Zo is ze net gestart als operationeel manager services bij Equans, heeft ze haar lange donkere haar veranderd naar een hippe look en heeft ze een prachtige nieuwe bril uitgekozen die daar bij past. Toch wisselt ze niet van opticien, ze begon ooit bij Boddeüs in Franeker, verhuisde naar Sneek en kwam bij Boddeüs Sneek en na de overname bij De OptiSjen.

‘Ik kom graag bij De OptiSjen, je voelt je hier meteen welkom, ze combineren kwaliteit en klantvriendelijkheid perfect. Ondanks dat ik nu in de techniek werk, hou ik thuis heel erg van styling, als ik te shoppen ga dan let ik ook altijd op de styling van winkels om inspiratie op te doen. De nieuwe OptiSjen winkel vind ik prachtig qua styling en sfeer.

Op mijn 21e moest ik aan de bril, maar werd via een kennis gewezen op de mogelijkheid van nachtlenzen. Hier is mijn lange klantrelatie bij Boddeüs begonnen. Toen twee jaar geleden dichtbij kijken ook moeizamer werd, heb ik multifocale lenzen geprobeerd, maar dat was niets voor mij. Daarom ben ik uiteindelijk weer overgestapt op een bril. Natuurlijk moest ik ook wennen aan de multifocale glazen, het kijkt toch even anders. Met deze nieuwe bril kon ik meteen goed zien, hij is echt perfect!

Bij mijn nieuwe look valt een bril veel meer op en daarom wilde ik dit keer echt iets anders, iets opvallends. Samen met Martin heb ik deze uitgezocht, maar de goedkeuring van Mirjam heeft de doorslag gegeven. Zo leuk, ik krijg alleen maar positieve reacties.’

Anita en Mirjam

Lees meer ervaringen