Brett

Geïnspireerd op The Persuaders

Brett is geïnspireerd door een tv-serie uit de jaren ’70 genaamd “The Persuaders”. In deze komische actieserie zijn het playboy duo Lord Brett Sinclair en Danny Wilde de hoofdrolspelers die zich op hilarische wijze uit allerlei avonturen redden. In de collectie van Brett zie je het contrast (wat de serie bevat) terug. Zo ogen sommige brillen dun en klassiek van voor, maar is het zijaanzicht massief en stoer.

The Persuaders

It’s all in the details

De monturen worden laser gesneden uit een enkel blok titanium en vervolgens geassembleerd en met de hand geborsteld. Wij vinden het super dat de BRETT-brillen speciaal zijn gemaakt om onder een helm te passen. Zo hoeven wij de veren van titanium of roestvrijstaal niet warm te maken om ze te kunnen afpassen. Daarnaast zorgen de afgeronde uiteinden voor het prettig comfort.

QSTOM

Brett heeft een special edition collectie gemaakt waarbij je zelf de mogelijkheid hebt om je frame samen te stellen. Je bepaalt de vorm van het frame en kiest vervolgens een of meerdere clips uit. Hierdoor kan je één montuur aanschaffen en deze gebruiken als bril én als zonnebril.

Brett titanium

Laat je inspireren