Garrett Leight

Tijdloos en trendloos en toch uitermate trendy

Easy going

Het leuke aan Garrett Leight is dat het de eigen roots ter inspiratie gebruikt. De tekst VC/CA 90291 in de veer van het montuur staat voor Venice en is een wijk in Californië waar het bedrijf is ontstaan. De mensen, plaatsen en verhalen uit Californië en de ‘easy-going’ filosofie van Californië laten ze terugkomen in de monturen. Hoef jij ook niet zo nodig met de trends mee te doen en zoek je een tijdloos montuur of zonnebril? Dan is Garrett Leight jouw merk.

Trendless and timeless

Om een tijdloos en trendloos montuur te maken is best lastig. Zo moet je niet alleen kijken naar de klassieke vormen door een moderne lens, je maakt een inschatting van de toekomstige mode, zodat je ontwerpen niet uit de mode raken.

Een wereldbril

De brillen die bij ons in Sneek in de winkel liggen hebben er al een flinke reis erop zitten. De scharnieren komen uit Duitsland, glazen uit Italië, Japan of New York, het ontwerp uit Los Angeles en de bril wordt vervolgens handmatig in elkaar gezet in China. Daarnaast is het merk erg gericht op duurzaamheid, zo draait de Chinese fabriek op zonnepanelen en wordt de productielijn steeds verder geoptimaliseerd naar zo min mogelijk afval. Ook gebruiken ze eco-vriendelijke materialen en een duurzame, recyclebare verpakking.

Garrett Leight

Inspiratie