Götti

‘The beauty of simplicity’

“For me, designing glasses is a fascinating and challenging labor of love I gladly devote my experience to. Designing glasses challenges me equally on an aesthetic and mechanical level.” – Oprichter Sven Götti.

In 1993 opende Götti samen met Urs Niederer een optiekwinkel. Daar ontdekte hij al snel wat zijn echte droom was: een eigen brillencollectie ontwikkelen. Vijf jaar was het zover en kwam zijn eigen collectie onder de naam Götti op de markt. Wij zijn net als vele andere opticiens over de hele wereld fan geworden.

The beauty of simplicity

Het doel is duidelijk: de kleur en het ontwerp moeten passen bij jouw gezicht. Onder het motto ‘the beauty of simplicity’ is de ontwerper Sven Götti steeds weer op zoek naar de essentie van de vorm.

De Zwitserse precisie en personal touch

De brillen van Götti zijn te herkennen aan hun minimalistisch design en hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit wordt onder andere gegarandeerd doordat het brillenmerk alles in haar eigen fabriek in Zürich maakt en hier genoeg tijd voor neemt. Eén medewerker neemt 10 dagen de tijd om jouw bril te poetsen en te polijsten. Daarna wordt je naam op de veer van je bril gezet. Dat is nog eens een personal touch. Sinds 2016 worden bij Götti ook 3D-monturen geprint. Een stap die ervoor zorgt dat een bril altijd past.

Götti eyewear

Laat je inspireren