Lindberg

Innovatie en technisch vernuft

Wij zijn superblij met LINDBERG eyewear in onze collectie. Dit merk staat voor: Kwaliteit, comfort en innovatie. Dit Deense merk staat al jaren bekend om haar vindingrijkheid en dat is terug te zien in hun complete collectie.

Die vindingrijkheid komt vanuit de familie Lindberg, die architectuur wilde combineren met comfort voor brillen. Zo waren zij een van de eerste leveranciers die helemaal geen schroefjes meer gebruikten.

Lindberg zonder schroefjes

The art of materials

Lindberg maakt gebruik van duurzame, natuurlijke materialen waaronder titanium. Dit materiaal is super licht, flexibel en duurzaam. De dunne titanium strips, geven de brillen een strakke, ingetogen look. Daarnaast is het titanium makkelijk aan te passen voor iedere gezichtsvorm en kunnen we hem volledig op jouw gezicht afstellen.

Lindberg maakt ook gebruik van goud, platinum, fijn hout, diamanten en de hoorn van een buffel. De hoorns van de buffels worden op een verantwoorde wijze verkregen uit Azië, Afrika, Zuid en Centraal-Amerika. Gecombineerd met titanium krijg je een uniek montuur. Wist je dat dit montuur wel 152 verschillende processen doorloopt om gemaakt te worden?

Lindberg buffelhoorn

Laat je inspireren

Misschien vind je deze merken ook leuk