Look

Monturen uit Italië op de grens van retro en modern

Voor een échte traditionele Italiaanse bril, moet je in ieder geval even naar LOOK kijken. De brillen zijn niet alleen made in italia maar de brillen laten de Italiaanse cultuur zien door de grens tussen retro en modern op te zoeken.

Look 535

De brillen hebben veelal een frisse uitstraling. De brillen zijn daarnaast in allerlei kleuren beschikbaar van mat tot aan roségoud maar behouden de Italiaanse stijl. Het best verkochte model is de LOOK 535, dit model is bedacht door de Nederlander Mark Osinga en je hebt hem vast al eens voorbij zien komen bij bijvoorbeeld Paul de Leeuw of Karel de Graaf.

Look 535

Technologie

De brillen van LOOK bevatten verschillende technologieën om te zorgen voor nog meer comfort. Zo maken ze gebruik van Air Fit Technology om transpiratie op je glazen te voorkomen maar kan je ook kiezen voor een Sensity Fit waarbij je een speciale neusbrug met neuskussentjes hebt. Daarnaast hebben ze een collectie waarbij de brillenpootjes een Soft Touch hebben waardoor de bril extra grip heeft en zacht aanvoelt, perfect de sporters onder ons.

Laat je inspireren