Randolph

Voor de Amerikaanse defensie en voor jou

‘Born from the American Dream’ dat is het merk Randolph. Natuurlijk helpt het dat de oprichters, beiden immigranten in Amerika, een navigator en machinist waren bij de Royal Air Force. Zo zijn zij in 1973 begonnen met monturen en zonnebrillen die voldeden aan de militaire standaard.

Ze bouwden hun eigen machines en in 1978 werden ze partner van de U.S. Military om de Aviator zonnebrillen te maken voor hun gevechtspiloten. Natuurlijk moest elke bril voldoen aan eisen uit een boekwerk van 20 pagina’s. Ook voor Dessert Storm leverde Randolph optische inzetglazen voor in gasmaskers. Vandaag de dag zijn ze nog steeds verbonden aan vele takken van de strijdkrachten in Amerika. Gelukkig leveren ze ook gewoon in Europa.

Randolph

Want wij hebben zowel monturen als zonnebrillen in de winkel. Wat Randolph zo fijn maakt is dat het gemaakt is om langdurig te dragen. Zoals Martin het zegt: ‘Het zit als een huis.’ Hij toont op deze video de mooie elementen van Randolph.

Volgens Martin is het vooral een mannenmerk, maar het is ook bedoeld voor vrouwen. Als je houdt van een mooie klassieke zonnebril of correctiemontuur dan is dit jouw merk. Bovendien kunnen wij in elke bril of correctieglazen plaatsen of je kiest uit de verschillende kleuren zonneglazen.

Maak een afspraak als je correctiemontuur zoekt of meteen een oogmeting wilt.

Plan je afspraak

Meer inspiratie

Misschien zijn deze merken ook iets voor jou