Wordt een Serengeti jouw perfecte zonnebril?

Ervaar het ultieme zichtcomfort

Als je Serengeti zegt, dan hebben wij direct een beeld van stoere mannen en vrouwen met zonnebrillen op, motorrijders en chauffeurs in klassieke auto’s in uitgestrekte landschappen. Oké, dat het is plaatje, maar daar zit wel een enorme waarheid in. Want Serengeti is een merk dat vroeger vooral werd gedragen door motorrijders, piloten en chauffeurs. Niet voor niets, want dit merk heeft de beste glazen in huis.

Glazen die je ogen nabootsen

Tegenwoordig dragen veel mensen een Serengeti omdat ze zo enorm tevreden zijn over het comfort van het montuur en de prestaties van deze zonneglazen. De glazen bootsen je ogen na. Al voor dat jij gaat knijpen, passen de glazen zich aan aan de lichtomstandigheden. Fijn is ook dat je de echte Serengeti zonneglazen nu ook op sterkte kunt krijgen.

Acetaat

Serengeti innoveert naast de glazen ook steeds haar monturen. Sinds kort hebben ze de hele modieuze acetaat brillen op de markt gebracht. Super mooi, licht en met de handgemaakt in Italië. Grote voordeel van acetaat is dat je het goed kunt vormen, zo kunnen wij de veren precies laten aansluiten achter jouw oren.

Serengeti acetaat

Laat je inspireren

Wat vind je van deze merken?

Wil je een Serengeti?

Plan je afspraak of bel ons 0515 744 026