Tom Ford

Ultieme luxe en modieus

Als jij kiest voor een Tom Ford, of dit nu een correctiemodel is of een zonnebril, dan krijg je luxe: in materialen, uitstraling en in comfort. Want een Tom Ford bril zit nu eenmaal heel prettig. Als materialen worden vooral metaal en acetaat gebruikt. Toch kent de private collection en special collection ook monturen gemaakt van hoorn of worden details aangebracht van goud of leer.

Tom Ford

Natuurlijk is Tom Ford bekend van zijn mode. Regelmatig zie je sterren en hem zelf op de rode loper voorbij komen met een creatie van zijn hand. Hij werkt voorheen jarenlang voor Gucci en de Gucci groep. In 2005 begon hij met zijn eigen merk inclusief een eigen lijn met monturen en zonnebrillen.

 

Tom Ford

De markante zonnebrillen

De zonnebrillen lijn is vooral eentje die markant genoemd kan worden, ultra grote modellen en bijzondere vormen waarbij de veren echt opvallend genoemd kunnen worden. Toch heeft het merk ook hele subtiele metalen zonnebrillen, maar wel  heel herkenbaar als een Tom Ford.

Tom Ford Tom Ford Tom Ford Tom Ford

 

De mooie correctiemonturen

In de lijn van de correctiemodellen kiest het merk voor minder markante vormen, maar zet zich vooral in op details. Deze brillen zijn dan ook heel prettig te dragen en veel mensen kunnen een echte Tom Ford bril jarenlang met heel veel plezier dragen.

Tom Ford kan ook heel subtiel, zoals je hier ziet bij Yvonne.

Yvonne Portena

Laat je inspireren

Bekijk onze inspiratietool of kom naar de winkel. Wij vertellen je graag meer over een montuur en wat wij weten over de makers van deze prachtige zonnebrillen en monturen.

Inspiratie