ZEISS Brillenglazen

ZEISS Brillenglazen

Glazen voor de mooiste kijkbeleving

Omdat jij de meest mooie kijkbeleving wilt, hebben wij ZEISS brillenglazen. Want als je al een mooie bril uit hebt gezocht dan wil je ook naar alle kanten helder kunnen zien, zonder vertekeningen of schommelingen. Ook wil je je ogen rust geven als je veelvuldig op een beeldscherm kijkt. Daarom besteden wij veel tijd aan een uitgebreide oogmeting. Daarnaast meten wij jouw kijkgedrag naar alle kanten, zodat je ZEISS glazen helemaal bij jouw passen.

Bij elke dagelijkse situatie kun je kiezen voor een andere bril met specifieke ZEISS glazen, dat is handig als je bijvoorbeeld veel op de weg zit, dagelijks achter een beeldscherm werkt of een fijne zonnebril op sterkte wilt. We zetten voor jou de verschillende brillenglazen op een rijtje:

SmartLife brillenglazen van ZEISS

Ontspannen en helder kijken met ZEISS SmartLife brillenglazen - kies voor optimaal comfort en bescherming voor je ogen bij het gebruik van digitale media!

Lees meer

Zonnebrilglazen van ZEISS

Ervaar het scherpe zicht en de UV-bescherming van ZEISS zonneglazen, zelfs als je geen brildrager bent - ontdek onze adaptive zonneglazen en kies uit diverse kleuren.

Lees meer

ZEISS DriveSafe glazen

Ervaar veiligheid en helder zicht met ZEISS DriveSafe glazen, speciaal ontworpen om jouw autorit comfortabel en probleemloos te maken.

Lees meer

ZEISS Multifocale glazen

Ontdek het gemak van ZEISS multifocale glazen en geniet van scherp zicht op alle afstanden.

Lees meer

ZEISS glazen voor digitale apparaten

Ontdek de ideale oplossing voor langdurig schermgebruik - ervaar vermoeidheidsvermindering, comfort en verbeterd contrast met ZEISS digitale brillenglazen.

Lees meer

De technologie van ZEISS glazen

Leuk om te weten is dat ZEISS al bestaat sinds 1912. Toen brachten ze hun eerste precisie glazen op de markt, waar de hoofdontwikkelaar Allvar Gullstrand zelfs een Nobelprijs voor kreeg. In 1914 kwamen daar bifocale glazen bij, gevolgd in 1924 door zonneglazen. Na nog heel veel ontwikkelingen heb je nu profijt van gepersonaliseerde glazen die aangemeten worden naar jouw kijkgedrag, UV-protectie, blauwlicht filter en zelfs Photofusion X glazen, die supersnel van licht naar donker wisselen. De ontwikkelingen in glastechniek blijven fascineren en wij vertellen je er graag over.

Ga voor optimaal zicht

Wat zijn jouw wensen op het gebied van kijken, zien en beleven? Wij helpen je er graag bij in de winkel. Met de ZEISS brillen glazen kunnen wij je de perfecte oplossing bieden om jouw kijkbeleving nog mooier en prettiger te maken.

Plan nu direct je afspraak voor een oogmeting en briladvies