Oosterdijk 1 . 8601 BP Sneek . 0515 744 026

Huisregels

Je bent van harte welkom in onze ‘veilige’ winkel. Zo kun je op een verantwoorde manier komen voor een oogmeting, je lenscontrole en voor het uitzoeken van een nieuwe bril of zonnebril. Door je aan onze huisregels te houden blijven we allemaal veilig.

Kom het liefst op afspraak

Plan een afspraak of bel ons 0515 74 40 26 voor het maken van een afspraak voor een oogmeting of brilverkoop. Wij reserveren tijd, een veilige zone en oogmeetruimte voor je.Huisregels

Kom binnen met een mondkapje

Ontsmet eerst je handen bij de ontsmettingspaal. Is deze bezet, wacht dan even buiten tot deze vrij komt. Een van ons komt je ophalen bij de ontsmettingspaal, wacht daar dus even. Zorg dat je 1,5 meter afstand houdt van ons en andere klanten. Wij geven aan wanneer het mogelijk is om je mondkapje te verwijderen, bijvoorbeeld bij het passen van brillen.

Huisregels oogmeten

Je ogen laten meten

Maak het liefst een afspraak. Bij binnenkomst in de oogmeetruimte vragen wij je eerst je handen te wassen en vertellen jou waar je kunt plaatsnemen. Al onze oogmeetapparatuur wordt na elk bezoek gedesinfecteerd.

Een nieuwe bril uitzoeken

Het uitzoeken van een bril gaat ook het liefst op afspraak. Neem op aanwijzing van onze stylist plaats in een veilige zone. Hij of zij zoekt de brillen voor je uit en de scheidingswand op de tafel zorgt ervoor dat je samen veilig een gesprek kunt voeren en je de brillen kunt passen. De monturen en adviestafel worden na het passen gereinigd.

Zonnebril kopen

Ook voor het uitzoeken van een zonnebril hebben we liever dat je een afspraak maakt. Hiervoor gelden een aantal regels. Onze stylist pakt samen met jou de zonnebrillen en nadat je de zonnebrillen hebt gepast, mogen ze nog niet terug worden gezet. Ze worden na het passen eerst gereinigd.

Contactlenscontroles

Contactlenscontroles kunnen weer plaatsvinden. Wil je toch liever nog even wachten? Bel dan om te overleggen zodat we in ieder geval nieuwe lenzen kunnen leveren, ook kan de contactlensspecialist op basis van het gesprek bepalen of een onderzoek toch aan te raden is.

Verdere hygiëne

Ons pinapparaat en onze oogmeetapparatuur worden na elk gebruik gedesinfecteerd. Onze medewerkers desinfecteren hun handen na elk klantcontact en ook met regelmaat nog tussendoor.

Huisregels De OptiSjen