Bril voor de computer

Met een bril voor de computer geef je je ogen rust

Waar je ook werkt: thuis, op school of op kantoor, als je veel achter een computer zit is een computerbril gewoon aan te raden. Deze zorgt voor meer contrast, geeft rust aan de ogen, heeft een blauw licht filter en zorgt ervoor dat jij ontspannen achter je laptop, tablet of desktop zit. Je gebruikt deze multimediabril voor alle type beeldschermen. Zo kun je ook prettig films kijken, netflixen of je social media checken op je smartphone.

Voordelen multimediabril

Rust aan je ogen
Meer contrast
Bescherming tegen schadelijk blauw licht
Langer plezierig kijken
Minder hoofdpijn/nek- en rugklachten

Waarom een bril voor de computer?

Je ogen hebben heel veel te verduren achter het beeldscherm. De hoeveelheid informatie, kleuren, beelden en lettertypes is de afgelopen jaren zoveel toegenomen dat er veel klachten zijn ontstaan, zoals hoofdpijn of spanning in de nek- en rug. Ook is uit onderzoek gebleken dat het blauwe licht, afkomstig van de beeldschermen, schadelijk is voor je ogen. Daarvoor zijn speciale glazen ontwikkeld, de zogenaamde digitale glazen.

Bril voor de computer

De computerbril zet je op als je gaat werken achter je beeldscherm of langdurig wilt kijken naar televisie, laptop of smartphone. Juist voor mensen die geen bril of lenzen dragen is een computerbril aan te raden. Draag je contactlenzen dan zet je je computerbril daar overheen.

Wat zijn computerglazen?

De digitale glazen in een computerbril worden speciaal op maat gemaakt. Ze worden afgestemd op een bepaalde kijkcirkel rondom je beeldschermen. Hierin worden smartphone, tablet, laptop en desktop meegenomen. Door jouw kijkgedrag te meten, kunnen wij glazen maken, die perfect aansluiten bij jouw kijkbehoefte.

SmartLife glazen

De glasfabrikant ZEISS heeft speciaal SmartLife glazen ontwikkeld. Deze glazen hebben speciale filters voor blauwlicht en bieden een hoge mate aan contrast. Dit betekent dat jij de letters op je scherm superscherp ziet, zonder dat je hoeft te knijpen met je ogen. De glazen worden persoonlijk opgemeten, zodat je door elk gedeelte van het glas scherp kunt kijken. Het is zelfs mogelijk om nog een extra boost in te laten bouwen om de letters iets te laten vergroten. Dit betekent niet dat dit een vervanging is van een leesbril, dit is echt even een boost voor iedereen die dat nodig heeft.

Wil jij een multimediabril?

Kom naar de winkel of plan een afspraak in onze agenda. Wij leggen je graag uit waarom een computerbril handig is.