Je bent vandaag welkom tot 17:30!

Maatwerkbril

Jij en je maatwerkbril een unieke combinatie

Als je echt een bijzonder montuur wilt of als jouw gezicht afwijkend is, dan maken wij een montuur voor je. Net als een maatwerkpak kun je ook een bril helemaal op maat en in de kleuren die jij wilt laten maken. We hebben twee manieren:

  • Je kunt bij ons een maatwerkbril laten samenstellen uit verschillende materialen en onderdelen.
  • Je kunt een 3D bril laten printen, hierbij heb je de keus uit een aantal modellen en de bril wordt geheel op maat geprint.

Jouw unieke bril

De Engelse leverancier Tom Davies is grondlegger van de maatwerkbril. Met zijn BESPOKE concept worden stylisten opgeleid om aan de hand van stalen en modellen voor jou een compleet nieuwe bril te ontwerpen. Jouw unieke bril!

Onze maatwerkspecialist bepaalt eerst het model op basis van jouw gezicht, dit doen we met de kleur- en gezichtsanalyse. Daarna gaan we aan de slag met de verschillende materialen, kleuren en bepalen zo waaruit jouw nieuwe bril moet bestaan. We maken een aantal foto’s en dit wordt opgestuurd naar de leverancier. Die maakt een ontwerp voor jou op maat. Deze kun je dan nog naar wens laten aanpassen (dus het frame iets dikker of dunner, ronder of afgevlakt, eventueel een andere kleur). Zodra je helemaal tevreden bent, bestellen wij het montuur en wordt deze op maat voor je gemaakt. Jouw gepersonaliseerde bril is pas af met je naam erin.

In speciale cases zitten alle elementen die je kunt kiezen bij een maatwerkbril

Jouw 3D geprinte bril

Via de Deense fabrikant Ørgreen kunnen wij voor jou een 3D geprinte bril laten maken met titanium veren. Deze brillen zijn van superieure kwaliteit en uiterst licht. Je hebt de keus uit een aantal modellen en nadat wij je gezicht hebben gefilmd, wordt de bril door een 3D printer geheel op maat voor jouw gemaakt. Jouw nieuwe bril zit als gegoten.

Wil jij een maatwerkbril?

Plan je afspraak of bel ons 0515 744 026