ZEISS drivesafe brillenglazen

Veilig en comfortabel autorijden met ZEISS DriveSafe glazen

Wil jij veilig en plezierig de weg op gaan? Dan zijn de ZEISS DriveSafe brillenglazen de perfecte keuze voor jou. Je bent niet de enige die kampt met verblinding van tegenliggers of de zon, reflecties van het wegdek, druk verkeer en een gebrek aan contrast. Speciaal ontwikkeld om jouw autorit te verbeteren, zorgen deze glazen ervoor dat je scherp zicht behoudt, ongeacht de weersomstandigheden.

c8d14fefdecdee5c79a54e6355fbd0b78ff931ca

De voordelen van ZEISS brillenglazen

De glazen hebben een coating die schitteringen en reflecties van verkeerslichten, nat wegdek en andere lichtbronnen vermindert. Ook zorgen de glazen ervoor dat je een helder contrast hebt en een breed gezichtsveld behoudt. Hierdoor kun je beter diepte inschatten en obstakels sneller zien. Bovendien zijn ze zo gemaakt, dat de brillenglazen meekleuren in verschillende lichtomstandigheden. Dit betekent dat de glazen donkerder worden bij fel zonlicht en lichter worden bij bewolkt weer; dit wordt PhotoFusion® genoemd. De glazen kleuren binnen 15 tot 30 seconden donker in fel licht of in de zon en worden binnen 5 tot 10 minuten weer helder zodra je naar binnen stapt. Met deze geweldige eigenschappen is het geen wonder dat PhotoFusion® brillenglazen zo populair zijn.

Ga voor optimaal zicht

Wat zijn jouw wensen op het gebied van kijken, zien en beleven? Wij helpen je er graag bij in de winkel. Met de ZEISS brillen glazen kunnen wij je de perfecte oplossing bieden om jouw kijkbeleving nog mooier en prettiger te maken.

ZEISS brillenglazen

Plan nu direct je afspraak voor een oogmeting en briladvies

Ontdek nog meer ZEISS glazen

ZEISS Multifocale glazen

Ontdek het gemak van ZEISS multifocale glazen en geniet van scherp zicht op alle afstanden.

Lees meer

ZEISS glazen voor digitale apparaten

Ontdek de ideale oplossing voor langdurig schermgebruik - ervaar vermoeidheidsvermindering, comfort en verbeterd contrast met ZEISS digitale brillenglazen.

Lees meer

Zonnebrilglazen van ZEISS

Ervaar het scherpe zicht en de UV-bescherming van ZEISS zonneglazen, zelfs als je geen brildrager bent - ontdek onze adaptive zonneglazen en kies uit diverse kleuren.

Lees meer