ZEISS Dubbel+ actie

Omdat je niet de hele dag hetzelfde kijkt

In het kort: Je schaft een bril aan met ZEISS glazen en als je binnen 1 jaar tijd een tweede bril aanschaft betaal je daarvan maar 1 ZEISS glas.

Waarom ZEISS Dubbel+?

Wij (en ZEISS) vinden het belangrijk dat je zo goed mogelijk in alle situaties kunt kijken en daarbij een geschikte bril draagt. Je gewone dagelijkse bril zal je niet altijd genoeg comfort bieden als je bijvoorbeeld veel in de auto zit, graag sport of langdurig achter een beeldscherm zit. En waarom zou je elke dag dezelfde bril opzetten, terwijl je ook steeds andere kleding aantrekt, ook dan is bril passend bij je outfit heel erg fijn.

De tweede bril

Je kiest voor een tweede bril om je ogen meer contrast te geven, te beschermen of rust te gunnen, dit doe je bijvoorbeeld als je:

Ook is een tweede bril handig als je de bril wilt aanpassen aan je outfit, werk of beroep. Bijvoorbeeld als je schilder of rechter bent, dan wil je waarschijnlijk tijdens je werk een andere bril dragen dan in je vrije tijd. Voor de schilder gaat het meer om praktische redenen, terwijl het bij de rechter gaat om de uitstraling. Waar zou jij een tweede bril voor willen gebruiken?

ZEISS Dubbel+ actie

Koop je bij ons een bril met ZEISS glazen dan kun je direct of binnen 1 jaar tijd een tweede bril aanschaffen, waarbij je 1 glas cadeau krijgt.

Als je nog geen gebruik gemaakt hebt van de dubbel+ actie dan herinneren we je hieraan via de mail.

Zeiss Dubbel+

Alle ZEISS glazen op een rijtje

ZEISS DriveSafe glazen

Ervaar veiligheid en helder zicht met ZEISS DriveSafe glazen, speciaal ontworpen om jouw autorit comfortabel en probleemloos te maken.

Lees meer

ZEISS Multifocale glazen

Ontdek het gemak van ZEISS multifocale glazen en geniet van scherp zicht op alle afstanden.

Lees meer

ZEISS glazen voor digitale apparaten

Ontdek de ideale oplossing voor langdurig schermgebruik - ervaar vermoeidheidsvermindering, comfort en verbeterd contrast met ZEISS digitale brillenglazen.

Lees meer

Zonnebrilglazen van ZEISS

Ervaar het scherpe zicht en de UV-bescherming van ZEISS zonneglazen, zelfs als je geen brildrager bent - ontdek onze adaptive zonneglazen en kies uit diverse kleuren.

Lees meer

SmartLife brillenglazen van ZEISS

Ontspannen en helder kijken met ZEISS SmartLife brillenglazen - kies voor optimaal comfort en bescherming voor je ogen bij het gebruik van digitale media!

Lees meer