Je bent vandaag welkom tot 17:30!

ZEISS SmartLife brillenglazen

Scherp zicht met ZEISS SmartLife brillenglazen

In ons moderne digitale tijdperk, weten we dat het belangrijk voor jou is om een helder en scherp zicht te hebben. Of je nu aan het werk bent, ontspant met een goed boek of geniet van je favoriete serie, je wilt er zeker van zijn dat je altijd een optimaal zicht hebt. Gelukkig heeft ZEISS de perfecte oplossing ontwikkeld: SmartLife brillenglazen.

Wat zijn SmartLife glazen?

Dit zijn glazen die je de hele dag kunt dragen. Met als extra feature dat ze je ogen rust geven bij het gebruik van digitale media. Deze glazen zorgen voor een helder en scherp zicht, dus je zult zowel dichtbij als veraf goed zien. Je kunt heerlijk ontspannend een boek blijven lezen op je e-reader, je favoriete serie kijken op de televisie of aan het werk achter je computer. Hiermee zul je vervelende hoofdpijn, vermoeide en droge ogen helpen te verminderen.

Waarom SmartLife brillenglazen?

Draag je SmartLife brillenglazen? Dan haal je het maximale uit jouw kijkervaring en profiteer je van voordelen ten opzichte van traditionele brillenglazen. De glazen zijn gemaakt met een slimme blauwe coating, die schadelijk blauw licht blokkeert dat afkomstig is van digitale apparaten: DuraVision® BlueProtect noemen we dat.

De SmartLife glazen kunnen ook worden geleverd met meekleurende glazen (PhotoFusion®), dit betekent dat de glazen zich aanpassen aan licht- en weersomstandigheden.

Ga voor optimaal zicht

Wat zijn jouw wensen op het gebied van kijken, zien en beleven? Wij helpen je er graag bij in de winkel. Met de ZEISS brillen glazen kunnen wij je de perfecte oplossing bieden om jouw kijkbeleving nog mooier en prettiger te maken.

ZEISS brillenglazen

Plan nu direct je afspraak voor een oogmeting en briladvies

Ontdek nog meer ZEISS glazen

ZEISS DriveSafe glazen

Ervaar veiligheid en helder zicht met ZEISS DriveSafe glazen, speciaal ontworpen om jouw autorit comfortabel en probleemloos te maken.

Lees meer

Zonnebrilglazen van ZEISS

Ervaar het scherpe zicht en de UV-bescherming van ZEISS zonneglazen, zelfs als je geen brildrager bent - ontdek onze adaptive zonneglazen en kies uit diverse kleuren.

Lees meer

ZEISS glazen voor digitale apparaten

Ontdek de ideale oplossing voor langdurig schermgebruik - ervaar vermoeidheidsvermindering, comfort en verbeterd contrast met ZEISS digitale brillenglazen.

Lees meer

Heb je vragen over beeldscherm glazen?

Het gaat om de afstand tot je muziek, als deze ongeveer gelijk is aan die van je beeldscherm, kun je de bril ook dragen om muziek op een standaard te lezen. Let wel! Als je in een orkest speelt zal de dirigent minder scherp zichtbaar zijn.

Dit hangt af van de glazen die in je bril zitten. Met de multifocale glazen van ZEISS kun je prima op kortere afstanden scherp zien. Het gaat meer om het feit, hoe lang je dan achter een beeldscherm zit, om toch te kiezen voor een computerbril.

De meeste e-readers hebben geen schadelijke straling, maar alleen licht achter de bladzijde wanneer het donker wordt. De letters kun je zelf instellen en daardoor ook veranderen qua grootte. Lees je echter op een tablet of smartphone, dan zijn digitale glazen weer wel aan te raden, omdat een tablet wel straling afgeeft en op een andere manier werkt dan een e-reader.

Ook hierbij hangt het vanaf hoeveel jij op je smartphone kijkt. Zit je ’s avonds film te kijken of ben je heel actief op social media, dan is een multimediabril ook iets voor jou. Is je gebruik beperkt dan hoeft het niet.

Het is voor kinderogen van belang om het beeldscherm gebruik te beperken. Dus stimuleer juist niet dat kinderen veelvuldig achter de computer zitten, maar hou je aan de 20-20-2 regel: 20 minuten schermtijd of lezen, 20 seconden wegkijken en 2 uur buitenspelen.