Nu een 3-gangen proeverij cadeau* bij aanschaf van een bril

Kijken, proeven en beleven

Hoe leuk is het, als je met jouw nieuwe bril kunt genieten van een combinatie tussen kijken, proeven en beleven?

Koop je voor 31 december een complete bril* met persoonlijke HD-zicht glazen inclusief DuraVision Platinum coating en UV-filter, dan krijg je van ons een proeverij van 3-gangen voor 2 personen bij De Tuut van Sneek cadeau*.

*Dit is exclusief drankjes en/of wijnarrangement, vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Neem een kijkje in onze keuken

Een kijkje in de keuken van De OptiSjen begint bij de mensen. Daarom stellen wij je graag voor aan onze specialisten die je met vakkennis en enthousiasme helpen aan de mooiste en beste kijkoplossing. En bij jouw nieuwe bril krijg je nu een smakelijke beleving cadeau.

Baukje de Vries

is opticien in opleiding en styliste. Baukje kijkt met haar kritische blik naar je gezicht, je haar en je kleding, om voor jou de mooiste bril uit te zoeken.

Pascal Dijkstra

is contactlensspecialist en opticien. Krijg je het warm als je aan contactlenzen denkt? Pascal meet je ogen op en geeft je rustig uitleg en advies.

Femke Beukens

is opticien in opleiding en styliste. Je wordt gastvrij ontvangen door Femke en in plaats van wijn serveert zij koffie of thee.

Mirjam de Vries

is styliste. Mirjam stijlt niet alleen borden, ze laat je graag zien welke kleur en vorm montuur het beste bij jou past.

Martin Gorter

is optometrist, contactlensspecialist, opticien en eigenaar. Martin mag ook druppelen bij een ooggezondheidsonderzoek of een keuring voor het CBR.

Simone Gorter

doet de administratie, pr & marketing en is eigenaresse. Simone presenteert op een mooie manier alle acties en nieuws en houdt je zo op de hoogte.

Marijke Dijkstra

is opticien, styliste en backoffice medewerkster. Marijke zet naast lekkere koffie ook jouw afspraak in onze agenda als je belt.

Otto Hoekema

is opticien en technisch specialist. Otto tapt liever uit een ander vaatje en zet met uiterste precisie je brillenglazen in je nieuwe montuur.

Maak een afspraak

Plan alvast je afspraak voor briladvies en/of oogmeting

Alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe bril