Wat heb jij een gave leesbril!

De eerste tekenen dat je een leesbril nodig hebt, is vaak dat je moeite hebt met lezen bij slecht licht. Daarna merk je dat de letters schaduw krijgen, wat bewegen of dat je als je het te lezen gedeelte verder van je af houdt het beter kunt lezen. Je knijpt veel met je ogen om te zorgen dat je het nog kunt lezen.

Welke leesproblemen heb jij?

Lezen bij slecht licht
Plotselinge leesproblemen
Leesproblemen door ouderdom
Leesproblemen achter de computer

Waarom een leesbril van De OptiSjen?

  1. Belangrijk is dat eerst wordt geconstateerd welke sterkte je voor het lezen nodig hebt. Heb je een te hoge sterkte, dan maak je je ogen lui. Heb je een te lage sterkte, dan blijf je alsnog knijpen met je ogen.
  2. Als je liever geen bril wilt, dan adviseren wij je een vrijblijvende lensscreening te laten doen. Afhankelijk van je ogen zou dit ook een oplossing kunnen zijn:
    1. één plus lens voor dichtbij. Je hoeft dan geen leesbril op, ’s ochtends doe je de lens in en je hersenen zorgen ervoor dat je én dichtbij én veraf goed kunt zien.
    2. Multifocale lenzen
  3. De leesbril is ook een modieuze bril. Geen halve brilletjes op het puntje van je neus, maar een montuur dat je gezicht complementeert. Mocht je nu al een bril dragen, dan kun je ook overstappen naar multifocale glazen.
    Maak een afspraak voor een oogmeting of vrijblijvende lensscreening, dan meten wij jouw leesbehoefte en samen kunnen we bepalen welke kijkoplossing voor jou het meest praktisch is.
leesbrillen

Laat je inspireren

Wil jij een leesbril?

Wil jij een leesbril? Plan je afspraak of bel ons 0515 744 026.