Wat zijn multifocale lenzen?

Zowel dichtbij als veraf goed zien

Heb je een multifocale bril en wil je graag overstappen naar lenzen? Of merk je dat je zowel dichtbij als veraf niet goed ziet? Dan kunnen deze lenzen een oplossing zijn voor jou. Draag je momenteel lenzen en ook wel eens een leesbril? Ook dan zijn multifocale lenzen voor jou een uitkomst. Je kunt zowel dichtbij als veraf goed zien.

Maak een afspraak

Hoe werken multifocale lenzen?

Ze werken bijna hetzelfde als een multifocale bril. Je kunt namelijk van dichtbij als veraf goed zien. Bij multifocale lenzen zijn er twee verschillende varianten. In de eerste variant zit het leesgedeelte in het midden en het gedeelte voor het zien van veraf aan de zijkant van de lens. Bij de tweede variant is dit omgekeerd. Onze lensspecialisten kijken wat het beste bij jou ogen past. Draag je ook vaak een zonnebril? Je hoeft bij multifocale lenzen niet een aparte zonnebril op sterkte aan te schaffen. Dit werk doen de lenzen namelijk al.

Voordelen

  • Geen leesbril meer nodig
  • Je kunt multifocale daglenzen, zachte lenzen of vormstabiele lenzen krijgen
  • In iedere situatie scherp zicht
wat zijn multifocale lenzen

Plan een afspraak

Benieuwd of deze lenzen iets voor jou zijn? Lees meer hoe starten met lenzen in zijn werk gaat of plan direct een afspraak. Dit kan gemakkelijk en snel online of bel: 0515 – 744 026. Wij reserveren tijd en ruimte zodat we je een goed advies kunnen geven.