Oosterdijk 1 . 8601 BP Sneek . 0515 744 026

Zonnebrillen

Serengeti

Als je Serengeti zegt, dan hebben wij direct een beeld van stoere mannen en vrouwen met zonnebrillen op, motorrijders en chauffeurs in klassieke auto’s in uitgestrekte landschappen. Oké, dat het is plaatje, maar daar zit wel een enorme waarheid in. Want Serengeti is een merk dat vroeger vooral werd gedragen door motorrijders, piloten en chauffeurs. Niet voor niets, want dit merk heeft de beste glazen in huis.

Oakley

Geen grotere fans van Oakley dan onze eigen Otto en Pascal. Waarom? Dit merk heeft zoveel te bieden op gebied van sportbrillen en heeft daarnaast ook gewone monturen. Daar maken we sportieve mensen graag blij mee. Een Oakley kun je ook helemaal naar wens laten maken, zo krijg je jouw gepersonaliseerde sportbril.

Ray-Ban

You’re on! Voor alle jonge mensen (en oudere mensen die zich jong voelen), want Ray-Ban is tijdloos! Geweldig toch dat die Aviator al sinds de jaren zestig de populairste bril is ooit gemaakt. En nog dragen veel sterren dit merk. Iconisch en hip.

 

Tom Ford

Als je Tom Ford zegt dan denk je aan mode, sexy en extravagant. Dat zijn deze zonnebrillen zeker. Tijdloos mooi en heel fijn om te dragen. Kom binnen en wij laten je graag een van de bijzondere zonnebrillen van Tom Ford passen.

Ben je toe aan…

een nieuwe zonnebril of een zonnebril op sterkte?

Maak een afspraak of kom langs in de winkel.