Brillenwinkel Sneek

Brillenwinkel Sneek

Iedereen is uniek en wij zoeken uit ons afwisselende assortiment een bril die echt bij je past. Een nieuwe bril waarvan iedereen zegt dat hij je karakter weerspiegelt en je laat stralen. Dat begint met de kleur- en gezichtsanalyse: een unieke werkwijze waarmee wij snel de juiste bril of zonnebril voor je uitkiezen. Wil je liever lenzen of een combinatie van een bril en lenzen, ook dat kan bij De OptiSjen in Sneek.

Wij zetten ons in om met passie én betrokkenheid voor jou het verschil te maken in kijken, zien en beleven.

Maak een afspraak

Kom kijken, zien en beleven bij De OptiSjen

Gastvrijheid

Ons team staat voor je klaar. We starten met een lekkere kop koffie of thee.

Aandacht voor jou

Onze gespecialiseerde stylisten helpen je in alle rust bij het kiezen van jouw nieuwe bril of zonnebril.

Optimaal zicht

Door precieze metingen, zelfs op een honderdste nauwkeurig, kun jij overal door je glas scherp kijken, zodat je optimaal en rustig zicht hebt naar alle kanten.

De juiste lenzen

De beste kijkoplossing voor jou kunnen ook lenzen zijn of een combinatie tussen bril en lenzen. Onze contactlensspecialisten adviseren over de juiste lens en prettige lensvloeistof die ervoor zorgt dat jij de contactlenzen comfortabel kunt dragen.

Starten met lenzen?

Welke kijkoplossing zoek jij?

De OptiSjen is er voor jou, om een kijkoplossing te bieden waarvan je blij wordt. Op een manier waarbij jij je prettig voelt, met service die je verwacht van een goede opticien. Waarmee kunnen wij je helpen?

Kom naar de leukste brillenwinkel in Sneek!

Plan eenvoudig en snel je afspraak online of bel 0515 – 744 026. Wij reserveren dan de tijd en ruimte voor je.