Je bent vandaag welkom tot 17:30!

Brilservice Sneek

Brilservice Sneek

Wat vroeger Eyecare Brilservice heette is nu De OptiSjen geworden. Je vindt ons nog steeds in hartje Sneek op de Oosterdijk 1. We hebben naast een nieuwe naam, een uitgebreidere service en ons team zet zich met passie en betrokkenheid in om voor jou het verschil te maken in kijken, zien en beleven.

Maak een afspraak

De beste kijkoplossing voor jou

Iedere klant heeft een eigen unieke kijkoplossing. Geen bril of lens is vrijwel hetzelfde. Want iedereen heeft een andere kijkbehoefte en kijkbeleving. Onze opticiens, contactlensspecialisten, optometrist en stylisten zetten zich voor jou in om jouw kijkwensen te vertalen naar een:

 

Een dagelijkse bril

Jouw nieuwe dagelijkse bril complementeert je gezicht en hiermee heb je scherp zicht naar alle kanten.

Lees meer

Bril voor de computer

De bril voor de computer, ook wel multimediabril genoemd, zorgt voor rust aan je ogen en geeft meer contrast tijdens je werk.

Lees meer

Voor het lezen

Is het een leesbril of multifocale bril dat jij nodig hebt? Gewoon een prettige en goede ondersteuning bij het lezen.

Lees meer

Tijdens het sporten

Jouw nieuwe sportbril blijft zitten, kan tegen transpiratie, zorgt voor goed zicht en beschermt je ogen tegen het weer.

Lees meer

Een veiligheidsbril

Als je veilig wilt werken kies je voor een veiligheidsbril die voldoet aan de wettelijke eisen van je werk.

Lees meer

Kleur- en gezichtsanalyse

Dit is onze unieke methode om voor jou een nieuwe bril uit te zoeken. We laten met kleurdoeken zien welke kleur je huid goed laat uitkomen. Daarnaast kijken we naar je gezicht (neus, wenkbrauwen, afstand tussen je ogen en bijvoorbeeld bolling van je wangen). Zo weet je zeker dat je een bril kiest die écht bij je past. Vaak resulteert dit in een montuur die je zelf op het eerste gezicht niet uit zou kiezen, maar die wel uitstekend bij je past.

Maak kennis met De OptiSjen

Pascal en Otto van het vroegere Eyecare Brilservice Sneek werken nog steeds bij ons. Je ziet dus een mix van vertrouwde en nieuwe gezichten. Plan nu je afspraak, dit kan snel online of bel 0515 – 744 026. Wij reserveren dan de tijd en ruimte voor je.

Maak een afspraak

Ons team staat voor je klaar