Contactlenzen Sneek

Contactlenzen Sneek

Op zoek naar contactlenzen in Sneek? Je draagt liever geen bril, maar je ervaart het liefst toch optimaal zicht. Dan kom je al snel uit bij contactlenzen. De OptiSjen in Sneek helpt je graag bij het vinden van een passende lensoplossing. Onze contactlenzenspecialist kijkt welke sterkte je nodig hebt en helpt je bij het starten van lenzen dragen.

Maak een afspraak

Welke contactlenzen zijn er?

Contactlenzen zijn er in allerlei soorten en maten. Je hoeft je geen zorgen te maken of er wel lenzen zijn voor jouw ogen. Dankzij de verschillende soorten is het eenvoudig een type te vinden die past bij jouw voorkeuren, verwachtingen en behoeftes. Draag je al een bril en wil je dit afwisselen met het dragen van lenzen? Dan zijn daglenzen het meest geschikt. Afhankelijk van je wensen en eisen, adviseert de contactlenzenspecialist jou vanuit de vrijblijvende lensscreening.

Contactlenzen Sneek

Hoe moet je contactlenzen indoen?

Onze contactlenzenspecialist meet je ogen op en kijkt samen met jou welke lenzen het beste passen. Tijdens een afspraak pas je de lenzen, krijg je lensinstructie en (proef)lenzen. Je leert hoe je de lenzen indoet en uithaalt. Ook krijg je instructie hoe jij de lenzen schoonmaakt en opbergt. Van ons krijg je instructiefilmpjes om de handelingen thuis terug te kijken.

Vergoeding contactlenzen zorgverzekering

Of je zorgverzekering je contactlenzen vergoedt, hangt af van de zorgverzekeraar. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je vaak een vergoeding voor je lenzen. Ook wanneer je een lensabonnement bij ons neemt.

Contactlenzen Sneek: bel of plan een afspraak

Heb je een vraag aan onze contactlenzenspecialist? Bel ons 0515 744 026 of stuur een email naar email@optisjen.nl. Direct een afspraak maken? Plan het gemakkelijk en snel online.  Wij reserveren tijd en ruimte zodat we je een goed advies kunnen geven.

Maak een afspraak