Welke zonnebril past bij mij?

Welke zonnebril past bij mij?

Genieten van het mooie weer en niet de hele tijd in ‘de Zon Sjen’ dan is het tijd voor een zonnebril die bij je past. Maar rijst bij jou dan de vraag “welke zonnebril past bij mij”? Dit hangt af van je persoonlijke smaak, maar ook of je al een bril of lenzen draagt. Onze specialisten geven je graag advies over de zonnebril die bij jou past.

Maak een afspraak

Het juiste model vinden

Naar wat voor model ben je op zoek? Een modieus uitgevoerde bril, waarbij je gezien mag worden? Een praktisch prettige zonnebril voor in de auto of een specifieke sportzonnebril, waarbij je meer contrast ziet én die tijdens het sporten goed blijft zitten? Wat het doel van je zonnebril ook is, onze specialisten adviseren je graag. Dat geldt zowel voor zonnebrillen als gewone brillen. Kom erachter welke (zonne)bril het beste bij jou past.

Welke zonnebril past bij mij?

Wat voor bril zoek je?

Polariserende zonneglazen

Je hebt minder last van reflecties en veel meer contrast dan met gewone zonneglazen.

Lees meer

Zonneglazen op sterkte

Een zonnebril waarmee je net zo scherp ziet als met je dagelijkse bril, reuze handig.

Lees meer

Tijdens het sporten

Jouw nieuwe sportbril blijft zitten, kan tegen transpiratie, zorgt voor goed zicht en beschermt je ogen tegen het weer.

Lees meer

Alvast inspiratie op doen?

Ga jij voor een nieuwe zonnebril?

Wil jij een zonnebril vinden waar je 100% tevreden mee bent en die echt bij jou past? Maak dan een afspraak. Onze stylisten staan voor je klaar om je te adviseren. Plan het gemakkelijk en snel online of bel: 0515 – 744 026. Wij reserveren tijd en ruimte zodat we je een goed advies kunnen geven.