Brillen Sneek

Brillen Sneek

Welke bril zoek jij? Bij De OptiSjen in Sneek heb je de keus uit heel veel brillen: een dagelijkse bril, computerbril, leesbril, sportbril of zonnebril. Wij helpen je graag om een bril uit te zoeken die past bij je gezicht en kijkbehoefte.

Maak een afspraak

Kies de bril die bij je past

Als je op zoek bent naar een nieuwe bril wil je graag dat deze perfect aansluit bij je gezichtsvorm en karakter. Brillen zijn er in verschillende soorten en maten. Welke vorm van de bril bij je past hangt af van je gezichtsvorm. Onze stylisten helpen je graag met het vinden van de bril die bij je past!

Welk glas kies je?

Jouw kijkbehoefte bepaalt welk type glas voor jou optimaal is. Het eerste wat bepalend is, is je sterkte: Heb je één sterkte dan kun je enkelvoudige glazen krijgen of heb je ook leesondersteuning nodig in multifocale glazen.

Waarvoor wil je de bril gebruiken? Bij alledaags gebruik hebben we mooie oplossingen, waarbij de glazen helemaal persoonlijk op jouw kijkgedrag kunnen worden afgestemd.

Zit je veel achter de computer, dan geven computerglazen rustig zicht en leessterkte waar jij dat nodig hebt, namelijk recht vooruit. Ook worden je ogen beschermd tegen het schadelijke blauwe licht van je beeldscherm.

Ben je gevoelig voor licht dan zijn er mogelijkheden voor lichtgevoelige, meekleurende glazen die buiten- en/of binnen werken. Dat is weer handig in de auto, hoef je geen brillen te wisselen, als de zon ineens doorbreekt. Ben je op zoek naar een zonnebril op sterkte? Ook die zijn er met gepolariseerde glazen.

Laat je inspireren

Kom je een nieuwe bril uitzoeken?

Plan eenvoudig en snel je afspraak online of bel 0515 – 744 026. Wij reserveren dan de tijd en ruimte voor je.