Optometrist Sneek

Optometrist Sneek

Voor oogklachten, CBR-keuring of om de gezondheid van je ogen te kunnen bepalen, ben je van harte welkom bij onze optometrist in Sneek. Ook vage klachten zoals hoofdpijn of moeite hebben met concentratie kunnen voortkomen uit onze ogen. Vermoed je een probleem met je ogen? Maak direct een afspraak bij De OptiSjen.

Maak een afspraak

Waarvoor kun je terecht bij een optometrist?

Wat doet een optometrist?

Een optometrist kijkt verder dan alleen de sterkte en cilinders, hij of zij is opgeleid om voor jou de ooggezondheid te bepalen. Met gespecialiseerde apparatuur wordt zowel de buitenkant- als binnenkant van het oog bekeken. De optometrist kan zo eventuele oogafwijkingen constateren en adviseert over vervolgstappen of een passende (kijk)oplossing. Alle optometrisch onderzoeken vinden gewoon plaatst in onze winkel in Sneek. Indien nodig verwijst onze optometrist je direct door voor nader onderzoek in het ziekenhuis.

ooggezondheid

Wanneer ga je naar een optometrist?

Ben je boven de 40 jaar en komen in je familie een van de volgende oogaandoeningen voor?
Of je hebt last van een van de volgende aandoeningen?
Bel dan voor een optometrisch onderzoek naar De OptiSjen.

Optometrist Sneek: bel voor een afspraak

Wil je meer weten over jouw ooggezondheid, het optometrisch onderzoek of heb je een vraag aan onze optometrist? Bel ons 0515 744 026 of stuur een email naar email@optisjen.nl.