Ingetogen bril voor mevrouw Schott

‘Eerlijk en persoonlijk. Daarmee onderscheidt De OptiSjen zich van de rest’

Mevrouw Schott is nog altijd een eigentijdse vrouw die volop in het leven staat. De aanschaf van een nieuw montuur gaat voor deze Friese dame dan ook niet over één nacht ijs.

Afgezien van een leesbril op latere leeftijd, heeft minder zicht nooit een rol van betekenis gespeeld in het leven van mevrouw Schott. Nooit… totdat ze – vanwege staar – aan één oog geopereerd moet worden. Anderhalf jaar later volgt het andere oog. De operatie is succesvol en na een rustperiode van 6 weken, worden multifocale glazen opgemeten.

Advertenties wijzen haar op De OptiSjen in Sneek. Met name het kleur- en stijladvies van de bekende Sneker opticien, spreken haar erg aan. In de winkel zegt ze erg kieskeurig te zijn waardoor keuzes én niet gemakkelijk én zeker niet snel worden gemaakt. Eerdere opticiens gaven haar in het verleden op het gebied van stijl niet het gewenste advies.

Service op basis van vertrouwen

Meerdere keren bezoekt mevrouw Schott, De OptiSjen in Sneek. Onder het genot van een kop koffie zijn het Rosalie (opticien) en Mirjam (styliste) die haar begeleiden. Mirjam adviseert haar niet direct een beslissing te nemen. Dat geeft meteen vertrouwen. ‘Het gaat hen niet om het even snel verkopen van een montuur. Het gaat om het verbeteren van zicht en je goed laten voelen. Dat vind ik zo fijn’. Om een en ander aan indrukken op haar in te laten werken, neemt zij een aantal monturen mee naar huis. ‘Vertrouwen in combinatie met de eerlijke, persoonlijke benadering en het ruime assortiment, onderscheidt De OptiSjen zich hier van de rest’, zegt mevrouw Schott tevreden.

De keuze valt uiteindelijk op een stijlvol montuur van Suzy Glam. Het montuur accentueert de contouren van het gezicht en sluit qua kleur en design perfect aan op de (kleding)stijl van mevrouw Schott. ‘Perfectie in optima forma’.