Opticien Friesland

Opticien Friesland

Op zoek naar een opticien in Friesland? De OptiSjen in Sneek is dé opticien van Friesland. Zoek je een geweldige nieuwe bril, een sportbril, zonnebril of draag je lenzen of wil je die graag dragen? Zoek je een gave kinderbril of maak je je zorgen over de gezondheid van je ogen? Onze specialisten staan voor je klaar!

Maak een afspraak

De werkwijze van De OptiSjen

Bij ons staat de mens centraal. Iedereen die bij ons komt zich goed moet voelen. Dit proberen we door te voeren in onze werkwijze. Wij willen het verschil maken in kijken, zien en beleven. Zo werken we middels een kleur- en gezichtsanalyse, zodat je niet zomaar een nieuwe bril krijgt, maar echt eentje die bij je past. We werken met de nieuwste apparatuur, zodat jij het scherpste zicht en de meest heldere kijkoplossing krijgt. We regelen de declaratie bij je zorgverzekeraar, hebben een lensabonnement zodat jij voordeliger uit bent en met ons kidscare-plan heeft ieder kind een gave bril!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bij De OptiSjen kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan brillen en deskundig advies. Wij gaan voor de beste kijkoplossing die bij jou past.

Opticien Friesland

Opticien Friesland: plan een afspraak

Afspraak maken? Plan het gemakkelijk en snel online of bel: 0515 – 744 026. Wij reserveren tijd en ruimte zodat we je een goed advies kunnen geven.

Maak een afspraak